Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Garage Bruyninx
  
Adres:St. Truidersteenweg 250
Postcode:3500
Plaats:Hasselt
  
Telefoon:01 127 12 22
Fax:01 127 50 01
Website:http://www.bruyninx.be

INFORMATIE

Waarborg
Elke nieuwe wagen is gedekt met 24 maanden garantie op productiefouten, vastgesteld en erkend door het officiële dealernet van Fiat zonder kilometerbeperking en met de mogelijkheid tot verlenging van deze garantie een jaar (= Superprotectie) of drie jaar (= Superprotectie +) tegen een bijzonder concurrerende prijs. Gedurende de twee eerste jaren, geniet u ook van een gratis wegbijstand geldig overal in Europa. Deze bijstand kan verlengd worden met een of drie jaar indien u een van de contracten Superprotectie afsluit.
Bovendien omvat het volledig waarborgplan 8 jaar garantie tegen corrosie en 3 jaar op de lak.

 

Contract Top Program

U kan eveneens voor een zeer voordelige prijs ons “Top Program” contract onderschrijven voor alle interventies die uw wagen nodig zou kunnen hebben (onderhoud, slijtage, mechanische problemen... met uitzondering van banden) en dit voor de duur of het kilometertotaal van uw keuze. Absolute gemoedsrust is hiermede verzekerd.

 

Klantendienst
Onze klantendienst is ter uwer beschikking voor alle inlichtingen betreffend uw wagen, voor aanvragen van wegbijstand en om alle andere aanvragen betreffend het gebruik van uw voertuig. U kan hen gemakkelijk bereiken via het gratis nummer 0800 55 111 (voor Fiat) . Vanuit het buitenland is deze dienst nog altijd gratis beschikbaar via de nummers 00 800 34 28 00 00 (Fiat).
Voor alle verdere inlichtingen, gelieve contact te nemen met de distributeur van uw regio.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / GarageWijzer.be