Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Midas
  
Adres:Ijzerlaan 6-10
Postcode:2060
Plaats:Antwerpen
  
Telefoon:03 231 12 50
Website:http://www.midas.be

INFORMATIE

Waarom kiezen voor Midas?

Midas is dé specialist in het onderhouden en herstellen van alle grote automerken. Ongeveer 50 vestigingen in België verlenen u en uw wagen een uitstekende service: snel, kwalitatief en zonder afspraak.


Een persoonlijke service
Midas kiest voor een persoonlijke aanpak. In de eerste plaats luisteren we aandachtig naar uw vragen en opmerkingen. Of het nu over een eenvoudige controle gaat of de vervanging van defecte onderdelen. Midas biedt u sowieso een gevarieerd gamma diensten. Door onze doorgedreven opleidingen, professionele uitrusting en elektronische diagnose, zijn we bovendien mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen.


Zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken! Midas is immers doorlopend open van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.30 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Geen tijd om te wachten? In ruil voor een klein bedrag regelt Midas een vervangwagen. Onze vervangfietsen mag u zelfs gratis gebruiken.


Onklopbare prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Daarom werken we alleen met wisselstukken van de beste leveranciers, steeds beschikbaar in onze permanente stock. We garanderen voor elk automerk een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien geniet u een volledige garantie op onderdelen en werkuren.


Helder en duidelijk
Bij Midas weet u waar u aan toe bent, want voor elke onderhoudsbeurt gelden vaste tarieven. Alleen u beslist, via een duidelijk diagnoseformulier, welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Kijk gerust toe terwijl uw auto wordt hersteld en geniet ondertussen van een koffie. En de factuur? Alvast geen verrassingen, want die komt perfect overeen met de offerte.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / GarageWijzer.be